top of page

LOTTA LAGERSTRÖM ENTERTAINMENT

Lotta Lagerström heter jag, personen bakom Teater Rita Prick och under ett flertal år har jag arbetat med teater i olika former, ensam eller i samarbete med andra teatergrupper. Många folksagor har det blivit men också egenskrivna, föreställningar på uppdrag samt samarbeten med olika barnboksförfattare.

Här kan du se och boka mina föreställningar.

Lotta Lagerström

Teater Rita Prick kan ni sedan 2008 hitta ute på Sagostigen i Malmköping varje sommar. Rita Prick tar sig gärna an en gammal folksaga och berättar den på sitt vis blandat med egenskriven musik och härlig rekvisita och alltid med hjälp av publiken såklart.

 

I uppdrag av Eskilstuna Kommuns lässatsning har Teater Rita Prick i flera år skrivit manus och turnerat med olika sagor och mött barn på de allra flesta förskolor i Eskilstuna Kommun. Fokus har ofta legat på prioriterade områden för att öka språkförståelsen och väcka läsglädje.

signatur-500x186.png

Lotta Lagerström

Skådespelare

Genom Scenkonst Sörmland som uppdragsgivare har det turnerats runt om i Sörmland och som en av arrangörerna i Nätverket ”Fri scen Sörmland” så anordnas en Teaterfestival varje år med syfte att sprida kultur av kvalitet.

 

Jag är också grundare och verksamhetsledare för ClownClubben – Sörmlandssjukhusclowner. Vi besöker framförallt barn och ungdomar på de olika sjukhusen men gör också hembesök samt samarbetar med olika demensboenden runt om i Sörmland.

 

”Att möta barn, på sjukhus eller från scen och via sagor och lek öppna dörren in till fantasins värld och se hur det börjar glittra i barns ögon är en ynnest att kunna få vara en del av och något jag känner stor tacksamhet för”.

Lotta Lagerström

Tavla-colorx.jpg

Hör av dig!

lotta@prickis.se / 0768 20 55 40

Tack, jag hör av mig snart

Kontakt
bottom of page