top of page

LOTTA LAGERSTRÖM ENTERTAINMENT

Teater Rita Prick

Sedan 2007 turnerar Teater Rita Prick runt om i landet med olika föreställningar. Folksagor ligger varmt om hjärtat men många egenskrivna föreställningar har det också blivit genom åren. Föreställningarna är alltid interaktiva och publiken spelar en stor roll i utvecklingen och barnens hjälpsamhet och egna kloka ord tas emot med största respekt och vävs in i föreställningen.

Boka föreställning

För mer föreställningsinformation samt säljblad mejla: lotta@prickis.se

Ta även kontakt om du vill ha mer information om övriga föreställningar samt andra uppdrag.

Dunderlunds Bästa Bokstav

 

På andra sidan skogen bredvid en sjö, där bor han, Gösta Hjalmar Dunderlund. Varje morgon prick kl 8.00 går han och hämtar sin tidning och dagarna följer samma mönster så som de alltid har gjort. Men en morgon möter han en liten flicka som undrar: Vilken är din Bästa Bokstav, ja för ALLA har en Bästa Bokstav?

Följ med när Dunderlunds värld vänds upp och ner i jakten på att hitta Bästa Bokstaven. Det blir berättande blandat men nyskriven musik och en massa härlig rekvisita.

 

Från 4 år Ca: 30 min

Rita 3.jpg
Sagan om pannkakan

 

En gammal klassiker om en rymmande pannkaka och trots att Rita Prick är ensam på scen så kommer ni träffa både mor, gammelfarfar, sju hungriga ungar, en massa djur och en ganska kaxig pannkaka. Det är berättande blandat med egenskriven musik och en massa härlig rekvisita. En stund i sagans och fantasins värld.

 

Från 3 år Ca: 30 min

Välkommen till Sagostigen i sommar

Under sommartid hittar ni mig på Sagostigen i Malmköping. Läs mer på: www.sagostigen.se

Rita Prick på Sagostigen

Mig hittar ni under sommartid på Sagostigen i Malmköping. Jag tycker om Sagostigen, fullt med djur, nybakade bullar av Lena, massa sagor, fantasi och magi, ja det finns saker att hitta på för en heldagsutflykt om man så vill. Varje år sätter jag upp en ny teater i den gamla teaterlogen och oftast gör jag min egen tolkning av någon gammal folksaga, för det gillar jag.

Hittills har jag spelat Askungen, Prinsessan på Ärten, GrodKungen, DummerJöns, Jack och Bönstjälken m.fl. Jag har ju dock en förmåga att röra till det för mig och oftast behöver jag hjälp från publiken att ”ro föreställningen i hamn”, men det är ju det som är så spännande för då blir ju varje föreställning speciell!

Jag har i snitt ca: 3500-4000 besökare varje sommar och många kommer igen år efter år, så välkommen!

abimg02.jpg
bottom of page